Wimperlift/krul

Wimperlift/krul

Een Wimperlift/krulbehandeling is de manier om je wimpers te krullen. Dit zonder gebruik van een wimperkrultang. Een Wimperlift/krul is een professionele salonbehandeling die slechts 15 minuten duurt en onmiddellijk effect toont, welke afhankelijk van je eigen wimpergroei 4 tot 6 weken houdt. Natuurlijk gekrulde wimpers dus met een geheel pijnloze, volledig veilige en snelle behandeling.
Een Wimperlift/krul bespaart ‘s ochtends veel tijd en zorgt voor een open blik. Ook is de krul, vergeleken met die van een authentieke krultang, vele malen mooier. De krultang kan definitief in de prullenbak!

Wimperverlenging

U wilt mooie, volle en natuurlijke wimpers. Dan is wimperverlenging voor u hét antwoord.
Het is niet te onderscheiden van uw eigen wimpers en u hoeft niet, net als vroeger de wimperrand te camoufleren met eyeliner, want de wimpertjes worden met kleine plukjes aan de haartjes bevestigd en niet op de huid. Dus geen risico op irritatie. U hoeft geen mascara meer te gebruiken en u hoeft uw wimpers niet meer te verven en-/of te permanenten. Het laat niet bij het eerste traantje los en is zelfs geschikt om mee te zwemmen of in de sauna te gaan. Voor zelfbewuste vrouwen die wekenlang mooie wimpers willen.